Hulp nodig? Bel ons op: 02 648 98 23

Boekt u via uw werkgever of een andere organisatie, klik dan eerst hier.

Oostenrijk - Wagrain 16+ jaar

Waar

Jugendhotel Saringgut, Wagrain, Austria

Voor wie?

16 tot 25 jaar

Wanneer?

Van 05-04-2019 tot 13-04-2019

  Activiteit Periode Prijs
Boek nu Oostenrijk - Wagrain Ski 16+ jaar (lesvrije formule) 05/04/2019 - 13/04/2019 € 795,00
Boek nu Oostenrijk - Wagrain Snowboard 16+ jaar (lesvrije formule) 05/04/2019 - 13/04/2019 € 795,00

Het skigebied

Wagrain is onderdeel van de Salzburger Sportwelt, een skigebied dat onderdeel is van het immense Ski Amadé. Het skigebied telt circa 90 skiliften. Het gehele skigebied is bereikbaar met slechts één skipas. Skiën in de Salzburger Sportwelt voelt aan als het maken van een mini-roadtrip: de gebieden verschillen zowel qua sfeer als moeilijkheidsgraad zo sterk van elkaar dat je het gevoel hebt elke dag in een ander gebied te skiën of te snowboarden.

Het verblijf

Jeugdhotel Saringgut is een gezellig verblijf op maat van jongerengroepen. De skilift ligt op 400 meter van het hotel en is dus te voet bereikbaar. Toch liever met de bus? Dat kan ook! De halte bevindt zich vlak voor het hotel. Logeren doen we in meerpersoonskamers voorzien van alle comfort. In het jeugdhotel vind je ook een eigen discozaal en zelfs alles voor een avondje karaoke. Wie liever op stap gaat kan terecht in het gezellige centrum van Wagrain of in het overdekte zwemparadijs (toegang zelf te betalen).

Lesvrije formule (16+ jaar)

Deze meer zelfstandige vakantieformule is geschikt voor gevorderde ski- en snowboarders vanaf 16 jaar. Je skiet/snowboardt in kleine groepjes van minimum 5 personen. Een ploeg van Top Vakantie is steeds ter plaatse om de deelnemers richtlijnen te geven, te helpen of in geval van nood of problemen bij te staan en dit 24u/24u. Deelnemers logeren in goed uitgeruste hotels op maat van jongeren. Ontbijt en avondmaal nuttigen we allemaal samen in het hotel, voor het middagmaal wordt een lunchpakket voorzien. Een gevarieerd animatieprogramma wordt aangeboden. 

Voor jouw veiligheid is het dragen van een helm verplicht! Polsbeschermers zijn verplicht voor snowboarders. Het is niet toegestaan om buiten de officiële pistes te skiën of te snowboarden.

Verplichte documenten:

  • Kids-ID voor -12 jarigen, de originele identiteitskaart vanaf 12 jaar
  • De Europese ziekteverzekeringskaart
  • Ouderlijke toestemming om het land te mogen verlaten voor -18 jarigen (Toestemming goedgekeurd door de gemeente)

Begrepen in al onze wintersportvakanties:

  • De reis per autocar
  • Een skipas + de huur van ski-/ snowboardmateriaal voor 6 dagen (tenzij anders vermeld)
  • Repatriëringsverzekering (zie Algemene Voorwaarden)


Locatie

Jugendhotel Saringgut Wagrain , Austria