Hulp nodig? Bel ons op: 02 648 98 23

Boekt u via uw werkgever of een andere organisatie, klik dan eerst hier.

De Spellenzolder 8-12 jaar

Voor wie?

8 tot 12 jaar

Wanneer?

Van 15-08-2020 tot 22-08-2020

Prijs

€ 430,00

  Activiteit Periode Prijs
Boek nu De Spellenzolder 8-12 jaar 15/08/2020 - 22/08/2020 € 430,00

Spelplezier in goed gezelschap!

Kijk jij nog schuchter naar een gezelschapsspel of kennen Carcassonne, Catan en Ticket to Ride voor jou geen geheimen meer? Tijdens een gezelschapsspel kan je de gekste avonturen beleven met kaarten, dobbelstenen en pionnen. Meet je je met elkaar of werken jullie liever samen om het spel te verslaan? Ben jij een tacticus of eerder een strateeg? Speel je het liefst op kennis of op inzicht? En kunnen geluk en behendigheid jou ook bekoren? Tijdens dit verblijf gaan we op ontdekking op onze spellenzolder: elke dag maken we nieuwe dozen open en trekken op avontuur ... en dat doen we niet alleen rond de tafel, ook buiten gaan we spelend op pad.

In samenwerking met Spellenclub Mechelen.

Reis

We vertrekken/keren terug met de trein vanuit/naar Brussel-Zuid. Deelnemers mogen ook op-/afstappen in Gent-Sint-Pieters of ter plaatse gebracht of afgehaald worden. Je voorkeur kan je doorgeven na ontvangst van de reisdocumenten, twee weken voor het vertrek.Locatie

Huize Emmaüs Sint-Idesbald

Deze mooie gerenoveerde ruime villa, gelegen aan een typische, rustige weg, ligt in een domein van 40a groot en op 10 min wandelen van het strand. De duinen en het strand van Sint-Idesbald nodigen uit tot een uitgebreide duinenexploratie.

Dit centrum straalt een familiale en veilige sfeer uit en is uiterst geschikt voor kinderen. Een grote veranda, 3 activiteitslokalen, een eetzaal, een afgesloten tuin en een speeltuin zijn ter beschikking voor ontspanning.

 

De kamers zijn voor 2 tot 8 personen en het sanitair is aangepast aan de behoeften van onze jongste vakantiegangers.