Hulp nodig? Bel ons op: 02 648 98 23

Boekt u via uw werkgever of een andere organisatie, klik dan eerst hier.

Splash & Fun 8-14 jaar

Voor wie?

8 tot 14 jaar

Wanneer?

Van 06-08-2022 tot 13-08-2022

Prijs

€ 475,00

  Activiteit Periode Prijs
Boek nu Splash & Fun 8-14 jaar 06/08/2022 - 13/08/2022 € 475,00

Vakantie vol water en pret

Voel jij je als een vis in het water? Is geen uitdaging op of in het water je te groot? Geniet van uiteenlopende activiteiten onder begeleiding van ervaren instructeurs. Haal je hart op tijdens het SUP’en of beleef dolle pret tijdens een gocart-race op de dijk. Lukt het jou om het hindernissenparcours boven water te overleven zonder nat te worden? Neem een verkoelende duik in het zwembad. Ook naast het water leven we ons ten volle uit. Word jij de minigolfkoning(in) of kroon jij en je teamgenoten jullie zelf tot de winnaars van de laserbattle. Voor de durfals wagen we ons ook aan een heus hoogteparcours. We maken er samen met jou een spetterende week van!

HEEN-/TERUGREIS

Bij inschrijving kan je zelf bepalen of je kiest voor eigen vervoer (brengen en/of ophalen) of ervoor opteert gebruik te maken van het busvervoer vanuit (heenreis) of naar (terugreis) een centrale verzamelplaats.

Voor deze reis heb je volgende mogelijkheden (aan te duiden bij inschrijving; exacte tijdstippen zullen terug te vinden zijn op de vertrekdocumenten):

  • Eigen vervoer: deelnemer wordt afgezet/opgehaald in het vakantiecentrum.
  • Centrale verzamelplaats: deelnemer kan afgezet/opgehaald worden aan het station van Koksijde. Top Vakantie organiseert vervoer (enkel voor deelnemers!) naar/van het vakantiecentrum.


Locatie

Excelsior Sint-Idesbald

Het centrum beschikt over 112 bedden (verdeeld in kamers van 2 à 8 personen), een restaurant en heel wat lokalen die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Binnen vinden we een huiselijke sfeer. Veel hout in de afwerking geeft een warm gevoel.

 

Kenmerken

Sint-Idesbald is een deelgemeente van Koksijde. Het stadje ligt tussen Koksijde en De Panne, vlak aan onze Belgische kust. Duinen (onder andere de Hoge Blekker), strand en dijk maken van Sint-Idesbald een typisch kuststadje... Ons centrum Excelsior ligt op ongeveer drie minuten wandelen van het strand.