Hulp nodig? Bel ons op: 02 648 98 23

Boekt u via uw werkgever of een andere organisatie, klik dan eerst hier.

Italië - Sestola

Waar

Hotel Al Poggio, Sestola, Italy

Voor wie?

6 tot 12 jaar

Wanneer?

Van 17-02-2023 tot 25-02-2023

  Activiteit Periode Prijs
Boek nu Sestola Ski 6-12 jaar 17/02/2023 - 25/02/2023 € 950,00

Effectief 6 jaar zijn bij vertrek.

Het skigebied

Het skigebied Cimone is het populairste skigebied van de regio Emilia Romagna op een hoogte van 1020 tot 2165 m. Sneeuwpret gegarandeerd met meer dan 50 km verbonden skipistes, 20 skiliften en 31 hellingen die kunnen voorzien worden van kunstsneeuw. 

Meer info over het skigebied? Surf naar www.cimonesci.it

 

Het verblijf in Hotel Al Poggio

Het hotel Al Poggio ligt op minder dan een kilometer van Sestola en nog geen 2 km van het skigebied Cimone. 

We logeren in kamers van 3 tot 5 personen, voorzien van eigen badkamer. Ontbijt en avondmaal worden opgediend in het restaurant van het hotel. Jouw lunchpakket kan je tijdens het ontbijt klaarmaken en meenemen naar de pistes. Onze eigen autocar brengt je dagelijks tot net aan de skiliften. 

Klassieke formule

Verblijf in volpension en begeleiding door Top Vakantie-begeleiders voor zowel lessen als animatie. Het skiën en snowboarden verloopt telkens in groep, onder begeleiding van Top Vakantie- instructeurs. De deelnemers worden volgens leeftijd en niveau (door een test bij het begin van het verblijf) in groepjes verdeeld. De deelnemers krijgen 5 à 6 uur les per dag; de jongste deelnemers (6-8 jaar) krijgen 3 à 4 uur les per dag. Naast de lessen worden er ook bijkomende activiteiten georganiseerd door onze Top Vakantie-animators in en rond het hotel.

Voor jouw veiligheid is het dragen van een helm verplicht! Polsbeschermers zijn verplicht voor snowboarders. Het is niet toegestaan om buiten de officiële pistes te skiën of te snowboarden.

Verplichte documenten:

Kids-ID voor -12 jarigen, de originele identiteitskaart vanaf 12 jaar 

De Europese ziekteverzekeringskaart

Ouderlijke toestemming om het land te mogen verlaten voor -18 jarigen (Toestemming goedgekeurd door de gemeente)

Begrepen in al onze wintersportvakanties:

De reis per autocar

Een skipas + de huur van ski-/ snowboardmateriaal voor 6 dagen (tenzij anders vermeld)

Repatriëringsverzekering (zie Algemene Voorwaarden)

Reis

We vertrekken/keren terug met de bus vanuit/naar Brussel-Zuid. Deelnemers mogen ook op-/afstappen in Oostakker (Parking Edugo De Brug). Je voorkeur kan je doorgeven bij inschrijving. Meer info over de exacte uren, vertrekplaats … zal terug te vinden zijn op de vertrekbrief 2 weken voor vertrek.

/!\ Bij bij onvoldoende aanvragen voor opstapplaats Oostakker zullen de deelnemers allemaal vanuit Brussel Zuid vertrekken.

 

 Locatie

Hotel Al Poggio Sestola , Italy