Hulp nodig? Bel ons op: 02 648 98 23

In deze coronaperiode bieden we een sterk afgeslankt wintersportprogramma aan: een skivakantie voor deelnemers 8-11 jaar en een skivakantie voor deelnemers +12 jaar, beiden tijdens de paasvakantie (Folgarida, Italië). Deze wintersportvakanties kunnen reeds gereserveerd worden, zodat u alvast zeker bent van uw plaats! Bij het, wegens coronamaatregelen, niet kunnen doorgaan van de buitenlandse reis zijn er geen annuleringskosten.

Klik hier om de brochure te openen!Wintersport


Sneeuwpret met Top Vakantie

Ben je een ervaren skiër of snowboarder of wil je deze wintersporten voor het eerst uitproberen? Reis dan mee naar de bergen met Top Vakantie!

Tijdens onze sneeuwvakanties kan je rekenen op onze gekende kwaliteit en dit zowel op als naast de piste. Je wordt begeleid door ervaren ski- of snowboardinstructeurs en onze animators staan na de lessen klaar met een gevarieerd animatieprogramma dat jou ongetwijfeld de sneeuwvakantie van je leven bezorgt.

We bieden 3 verschillende formules en 6 bestemmingen waartussen je zeker jouw gading zal vinden.


  • Klassieke formule (6+ jaar)

Verblijf in volpension en begeleiding door Top Vakantie-begeleiders voor zowel lessen als animatie. Het skiën en snowboarden verloopt telkens in groep, onder begeleiding van Top Vakantie-instructeurs. De deelnemers worden volgens leeftijd en niveau (door een test bij het begin van het verblijf) in groepjes verdeeld. De deelnemers krijgen 5 à 6 uur les per dag; de jongste deelnemers (6-9 jaar) krijgen 3 à 4 uur les per dag. Naast de lessen worden er ook bijkomende activiteiten georganiseerd door onze Top Vakantie-animators in en rond het hotel.

  • Klassieke formule + (12+ jaar)

Net als bij de klassieke formule verblijven de deelnemers in volpension en verloopt het verblijf volledig in groep. De Top Vakantie-begeleiding staat in voor de animatie en coördinatie. De lessen worden gegeven door gebrevetteerde lesgevers van de lokale skischolen. De deelnemers krijgen ongeveer 5 à 6 uur les per dag (tenzij anders vermeld). Het verblijf is geschikt voor deelnemers van alle niveaus. Aan het begin van de vakantie worden de deelnemers verdeeld in leeftijds- en niveaugroepen (na een test). buiten de lessen zorgen Top Vakantie-animators voor een leuk en geanimeerd avondprogramma.

  • Lesvrije formule (16+ jaar)

Deze, meer zelfstandige, vakantieformule is geschikt voor gevorderde ski- en snowboarders vanaf 16 jaar. Je skiet/snowboardt in kleine groepjes van minimum 5 personen. Een ploeg van Top Vakantie is steeds ter plaatse om de deelnemers richtlijnen te geven, te helpen of in geval van nood of problemen bij te staan en dit 24u/24u. Deelnemers logeren in goed uitgeruste hotels op maat van jongeren. Ontbijt en avondmaal nuttigen we allemaal samen in het hotel, voor het middagmaal wordt een lunchpakket voorzien. Een gevarieerd animatieprogramma wordt aangeboden.

  

Interesse om ski- of snowboardbegeleider te worden?

Leer anderen jouw liefde voor de sneeuw kennen! We zorgen voor een opleiding tot ski- of snowboardbegeleider waarmee je later als instructeur met ons op kamp kan gaan.
We trekken samen richting de bergen, waar je gedurende een volledige week onderricht krijgt in methodologie, didactiek, veiligheid, techniek, ... maar ook oefeningen in omgang met groepen en jongeren. Na het volgen van de cursus krijg je een stage toegewezen volgens jouw beschikbaarheid. Na een succesvolle stage kan je dan als ski- of snowboardbegeleider mee op één van onze Top Vakantie-verblijven. Meer info.