Hulp nodig? Bel ons op: 02 648 98 23

Boekt u via uw werkgever of een andere organisatie, klik dan eerst hier.

De Spellenzolder 8-12 jaar

Voor wie?

8 tot 12 jaar

Wanneer?

Van 11-04-2020 tot 18-04-2020

Prijs

€ 430,00

  Activiteit Periode Prijs

Spelplezier in goed gezelschap!

Kijk jij nog schuchter naar een gezelschapsspel of kennen Carcassonne, Catan en Ticket to Ride voor jou geen geheimen meer? Tijdens een gezelschapsspel kan je de gekste avonturen beleven met kaarten,  dobbelstenen en pionnen. Meet je je met elkaar of werken jullie liever samen om het spel te verslaan? Ben jij een tacticus of eerder een strateeg? Speel je het liefst op kennis of op inzicht? En kunnen geluk en behendigheid jou ook bekoren? Tijdens dit verblijf gaan we op ontdekking op onze spellenzolder: elke dag maken we nieuwe dozen open en trekken op avontuur ... en dat doen we niet alleen rond de tafel, ook buiten gaan we spelend op pad. 

In samenwerking met Spellenclub Mechelen.

Reis

We vertrekken/keren terug met de trein vanuit/naar Brussel-Zuid. Deelnemers mogen ook op-/afstappen in Gent-Sint-Pieters of ter plaatse gebracht of afgehaald worden. Je voorkeur kan je doorgeven na ontvangst van de reisdocumenten, twee weken voor het vertrek. Locatie

Excelsior Sint-Idesbald

Het centrum beschikt over 112 bedden (verdeeld in kamers van 2 à 8 personen), een restaurant en heel wat lokalen die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Binnen vinden we een huiselijke sfeer. Veel hout in de afwerking geeft een warm gevoel.

 

Kenmerken

Sint-Idesbald is een deelgemeente van Koksijde. Het stadje ligt tussen Koksijde en De Panne, vlak aan onze Belgische kust. Duinen (onder andere de Hoge Blekker), strand en dijk maken van Sint-Idesbald een typisch kuststadje... Ons centrum Excelsior ligt op ongeveer drie minuten wandelen van het strand.