Hulp nodig? Bel ons op: 02 648 98 23

Excelsior

Het charmante, voormalige hotel 'Excelsior', gelegen in het rijke duinengebied van Sint-Idesbald, is een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de Westhoek. De natuurgebieden 'De Moeren' en 'De Westhoek', samen met het idyllische Veurne liggen vlakbij. 

Het centrum ligt in een rustige straat, vlakbij de duinen en op maar 5 minuutjes wandelen van het strand. Het interieur straalt een gezellige en rustige sfeer uit. Net naast het centrum ligt ook een polyvalent speel- en sportterrein.


Capaciteit

Het centrum beschikt over 112 bedden (verdeeld in kamers van 2 à 8 personen), een restaurant en heel wat lokalen die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Binnen vinden we een huiselijke sfeer. Veel hout in de afwerking geeft een warm gevoel.

Kenmerken

Sint-Idesbald is een deelgemeente van Koksijde. Het stadje ligt tussen Koksijde en De Panne, vlak aan onze Belgische kust. Duinen (onder andere de Hoge Blekker), strand en dijk maken van Sint-Idesbald een typisch kuststadje... Ons centrum Excelsior ligt op ongeveer drie minuten wandelen van het strand.

Adres en contact

« Excelsior »
Hotellaan 10
8670 Sint Idesbald

T 058 52 23 27
F 058 51 88 63
E excelsior@topvakantie.be