Hulp nodig? Bel ons op: 02 648 98 23

Le Terme

In het kleine, typische dorpje Herbeumont, langs de Semois, vind je 'Le Terme'. 'Le Terme' bestaat uit een mooi hoofdgebouw en enkele paviljoenen (houten chalets). Dit vakantieverblijf is ideaal voor sportieve groepen door zijn voetbal-, volleybal-, basket-, tennis- en minivoetbalveld. Natuurexploratie kan op het domein zelf gebeuren of in de bosrijke omgeving van Herbeumont, met 80 km uitgestippelde wandelwegen. Hiervoor kan eventueel beroep gedaan worden op een natuurgids.

De kasteelruïne van Herbeumont, de stad Bouillon of de abdij van Orval brengen ons een klein beetje terug in de tijd. Het Keltenmuseum van Libramont voert ons wat verder terug in de tijd van onze Keltische voorouders. Een bezoek aan het Euro Space Center gunt ons dan weer een blik in de ruimte en in de toekomst.


Capaciteit

Het vakantiecentrum met houten chalets en nieuwbouw is gelegen in een uitgestrekt domein. De kamers zijn voor 3 tot 6 personen en er is 1 slaapzaal voor 20 personen. Elke kamer heeft een wastafel. Er zijn aparte douchecabines voorzien. Het centrum beschikt over 2 grote ontspanningszalen (waarvan 1 met open haard).

Adres en contact

"Le Terme"
Rue du Terme 27
6887 Herbeumont

T 061 41 14 36