Hulp nodig? Bel ons op: 02 648 98 23

Les Sarts

In het uiterste hoekje van België, midden in een streek die haar natuurlijke schoonheid heeft kunnen behouden, bevindt zich Petite-Chapelle. Dit dorpje is gelegen op 15 kilometer van Couvin, vlakbij de Franse grens. Deze streek heeft heel wat te bieden op het vlak van natuur, historische bezienswaardigheden en sportmogelijkheden.

Op het domein zijn er een aantal sport- en speelvelden. De sportterreinen bieden mogelijkheid tot het spelen van voetbal, volleybal, basketbal en tennis. Er zijn speelvelden in het aangrenzende park. Verder zijn er op het domein ook een overdekte barbecueplaats en een kampvuurplaats. In de nabijgelegen dorpjes Rocroi (4km) en Couvin (15 km) zijn zwembaden.  


Capaciteit

Het centrum, Les Sarts, beschikt over 112 bedden (verdeeld in kamers van 2, 4, 6 of 8 personen), 2 restaurants, 5 vergaderlokalen of klaslokalen en een grote zaal met een capaciteit van 80 zitplaatsen. U vindt er eveneens een park van 2 hectare groot, met onder andere 2 voetbalvelden, 2 tennisvelden en een piste voor motoren en quads.

Adres en contact

"Les Sarts"
Rue du Brûly, 51
5660 Petite-Chapelle

T 060 37 73 92