Hulp nodig? Bel ons op: 02 648 98 23

Boekt u via uw werkgever of een andere organisatie, klik dan eerst hier.

Frankrijk - Lac de Biscarosse 8-14 jaar

Waar

Camping Les Prés Verts***, Gastes, France

Voor wie?

8 tot 14 jaar

Wanneer?

Van 29-07-2018 tot 07-08-2018

Prijs

€ 660,00

  Activiteit Periode Prijs
Boek nu Frankrijk - Lac de Biscarosse 8-14 jaar 29/07/2018 - 07/08/2018 € 660,00

Le soleil, la mer et le plaisir

De ideale vakantiemix tussen strandplezier en sport vind je deze zomervakantie aan het meer van Biscarosse. Op het programma staat een leuke cocktail van watersporten. Dagelijks krijg je onder begeleiding van ervaren instructeurs activiteiten aangeboden zoals zeilen/catamaran, windsurfen/SUP, kajak of mountainbike gedurende gemiddeld 4 uren, afhankelijk van de weersomstandigheden. Daarnaast kan je helemaal uit de bol gaan op de superleuke bananenboot!

Onze animators zorgen bovendien voor een spetterend animatieprogramma en je kan volop genieten van het strand en het zwembad onder de zalige Franse zon!

Camping Les Prés Verts: Deze kleinschalige camping ligt op enkele stappen van het zandstrand in een rustige omgeving. Je logeert in meerpersoonstenten met sanitair op wandelafstand, exclusief voor onze groepen. De kookploeg bereidt dagelijks verse maaltijden. Locatie

Camping Les Prés Verts*** Gastes , France

Deze kleinschalige camping ligt op enkele stappen van het zandstrand in een rustige omgeving. Je logeert in meerpersoonstenten met sanitair op wandelafstand, exclusief voor onze groepen. De kookploeg bereidt dagelijks verse maaltijden.