Hulp nodig? Bel ons op: 02 648 98 23

Het a-b-c van Top Vakantie vzw

ALL IN-FORMULE? GEEN VERRASSINGEN!

Een Top Vakantie, daar zit héél wat in! Bij ons geen onaangename verrassingen net vóór het vertrek of tijdens de reis! Met uitzondering van het zakgeld is alles inbegrepen (logement, transport, volpension, activiteiten, uitstappen, begeleiding, verzekeringen, permanentiediensten 24/24 uur,...). 

BEGELEIDING

Erkende animators zorgen voor evenwichtige activiteiten en een ontspannen sfeer. Daarbij houden we altijd rekening met jouw mogelijkheden. 

BIJZONDERE ZORG NODIG?

Onze diensten en begeleiders houden rekening met bijzondere verzoeken en voorschriften voor dieet, allergie, medische behandeling en psychologische opvang. Aarzel niet om hierover contact met ons op te nemen: discretie is verzekerd. In het belang van de jongere én de groep vragen wij met aandrang om de medische fiche volledig en correct in te vullen. Vegetarische menu's worden niet gegarandeerd in het buitenland. 

CENTRA

Alle centra beschikken over uitstekende zalen en lokalen voor ontspanningsactiviteiten, aangename restaurants, correcte en goed uitgeruste slaapzalen of slaapkamers en sanitaire voorzieningen. 

DRUGS & ALCOHOL

Top Vakantie vzw neemt duidelijke standpunten in over drugs en alcohol. Zonder er een moreel oordeel over te willen villen, passen die niét in onze visie. Wil je hier graag meer over weten? Lees dan zeker onze algemene voorwaarden.

DUURZAAMHEID

Top Vakantie vzw slaat samen met de Stichting AEP de handen in elkaar voor een duurzamere wereld. Daarom investeren wij in groene energie in onze centra. In onze vakantiecentra Emmaüs en Excelsior in Sint-Idesbald wordt nu al energie gewonnen uit zonnepanelen. 

FOTO'S

Tijdens en na het verblijf worden soms foto's gepubliceerd in onze tijdschriften, op onze website, onze sociale mediakanalen,... Inschrijven voor één van onze verblijven wil dus ook zeggen dat zowel deelnemers als ouders hiermee akkoord gaan. Indien dit niet het geval zou zijn, dient dit schriftelijk meegedeeld te worden bij de inschrijving. Wij moedigen onze begeleiders steeds aan om foto's te nemen tijdens de vakantie en deze via een kampwebsite ter beschikking te stellen. In sommige vakantiecentra is dit echter niet mogelijk. 

PRAKTISCHE INLICHTINGEN

De uurregelingen, de lijst met reisbenodigdheden en andere nuttige inlichtingen worden ongeveer twee weken voor de afreis naar de deelnemers verstuurd. Dit gebeurt per mail naar de deelnemers (ouders) waarvan we een e-mailadres hebben; per post naar de overige deelnemers (ouders).

NIEUW! Raadpleeg nu ook alle informatie via het documentcenter op onze website www.topvakantie.be. Klik rechtsboven om jou in te loggen en je vindt alle informatie (factuur, uurregeling, reisbenodigdheden, attest van deelname (na het verblijf),...) terug over de door jou gereserveerde vakantie.  

REIS

Naargelang de bestemming reis je met trein, bus of zelfs per vliegtuig. In principe vertrekken al onze groepen vanuit Brussel. Bij een trein- of vliegtuigreis zorgt een autobustransfer voor vervoer van eindbestemming naar vakantiecentrum. 

TOT SLOT ...

Zin in een taalblad Frans? Een Nederlandstalige jongere kan zich ook inschrijven in een groep van onze zusterorganisatie "Vacances Vivantes asbl". Een unieke kans om op een leerrijke en ontspannende manier grondig de tweede landstaal te leren kennen. We sturen je graag de brochure op met het programma van Vacances Vivantes. 

contactgegevens Vacances vivantes: 

T 02 648 81 09

F 02 648 65 94

E info@vancancesvivantes.be

W www.vacancesvivantes.be