Hulp nodig? Bel ons op: 02 648 98 23

Kortingen

Ook voor jou!

Met kortingen wordt een verblijf nog voordeliger!

Top Vakantie biedt 4 kortingsmogelijkheden:

Fiscale aftrekbaarheid 
Een Top Vakantie voor jongeren van 3 tot en met 14 jaar is fiscaal aftrekbaar! De maximale aftrek bedraagt € 15,7 per dag per kind. Top Vakantie stuurt je een fiscaal attest in de loop van het eerste semester van het volgende jaar. 

Korting via ziekenfonds  
We werken samen met verschillende ziekenfondsen die hun leden een korting bieden op onze vakanties. Heel wat ziekenfondsen bieden namelijk een korting aan op onze kinder- en jongerenvakanties. 

Download hieronder het aanvraagformulier voor een terugbetaling bij uw ziekenfonds en laat het door ons invullen. 

- Helan
- Christelijke Mutualiteit
- Liberale Mutualiteit
- Onafhankelijk Ziekenfonds
- Vlaams & Neutraal ziekenfonds
- Symbio

Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

Staat uw ziekenfonds niet in de lijst? Dan neemt u best even contact met hen op.


Korting via werkgever   
Een groot aantal werkgevers komt tussen in de kosten van onze verblijven. Klik hier voor een lijst van onze partners. Dit overzicht is echter niet volledig: neem contact op met ons of je werkgever voor meer informatie!

Speciale actie "Member gets Member": -10% 
Ben je al met Top Vakantie weggeweest en wens je een vriend(in) of een familielid mee te nemen? Goed idee! Wij bieden 10 % korting aan jouw vriend(in) die nog nooit met ons mee geweest is. Deze korting is geldig op al onze verblijven in België. Jij krijgt in ruil van ons een cadeaucheque van 25 € (geldig op jouw volgende verblijf in België) om je te bedanken voor je peter-of meterschap. Je vriend(in) dient enkel jouw naam en voornaam te schrijven op het inschrijvingsformulier met de vermelding “MGM-actie”. Deze kortingen zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Wens je nog meer informatie? Mail ons of bel 02 648 98 23