Hulp nodig? Bel ons op: 02 648 98 23

All in formule

Geen verrassingen !

Een Top Vakantie, daar zit héél wat in!

Welke voordelen biedt onze "All-In formule"? 
Géén onaangename verrassingen net voor het vertrek of tijdens de reis! Behalve het zakgeld is alles inbegrepen (heen- en terugreis, volpension, verzekeringen, activiteiten, verblijf, uitstappen, materiaal, …).

 • Dagelijkse beheerkosten van het vakantiecentrum;
 • Volpension: voeding en personeelskost;
 • Omkadering: geattesteerde animators (van eigen vorming) en technisch geschoolde instructeurs (sport, talen, informatica, entertainment, …);
 • Eigen vormingsessies en cursussen;
 • Activiteiten volgens het programma, inclusief het materiaal;
 • Pedagogische budgetten voor excursies en animatiemateriaal;
 • Transport per bus, trein of vliegtuig en alle plaatselijke transfers;
 • Verzekeringen (o.a. repatriëringverzekering);
 • Medische onkosten (o.a. EHBO-tassen);
 • Administratiekosten;
 • Seizoenssecretariaat, 24/24 uur bereikbaar. 

Kortingen

Ook voor jou!

Met kortingen wordt een verblijf nog voordeliger!

Top Vakantie biedt 4 kortingsmogelijkheden:

Fiscale aftrekbaarheid 
Een Top Vakantie voor jongeren van 3 tot en met 11 jaar is fiscaal aftrekbaar! De maximale aftrek bedraagt € 11,20 per dag per kind. Top Vakantie stuurt je een fiscaal attest in de loop van het eerste semester van het volgende jaar. Onze fiscale attesten worden per e-mail verzonden.

Korting via ziekenfonds  
We werken samen met verschillende ziekenfondsen die hun leden een korting bieden op onze vakanties. Heel wat ziekenfondsen bieden namelijk een korting aan op onze kinder- en jongerenvakanties. 

Download hieronder het aanvraagformulier voor een terugbetaling bij uw ziekenfonds. Stuur dit formulier vervolgens per e-mail naar info@topvakantie.be of per post naar 'Top Vakantie vzw, Vleurgatsesteenweg 113, 1000 Brussel'. Wij vullen het formulier in en sturen het vervolgens per post opnieuw naar u toe.

Partena Ziekenfonds & Partners
Christelijke Mutualiteit
Liberale Mutualiteit
Onafhankelijk Ziekenfonds
Vlaams & Neutraal ziekenfonds
Symbio

Staat uw ziekenfonds niet in de lijst? Dan neemt u best even contact met hen op.

Korting via werkgever   
Een groot aantal werkgevers komt tussen in de kosten van onze verblijven. Klik hier voor een lijst van onze partners. Dit overzicht is echter niet volledig: neem contact op met ons of je werkgever voor meer informatie!

Speciale actie "Member gets Member" : -10% 
Ben je al met Top Vakantie weggeweest en wens je eenvriend(in) of een familielid mee te nemen? Goed idee! Wij bieden 10 % korting aan jouw vriend(in) die nog nooit met ons mee is geweest en dit geldig op onze verblijven met overnachting in België. Om je te bedanken voor je peter- of meterschap ontvang jij van ons een kortingsbon ter waarde van € 25,00. Deze is geldig op jouw volgende verblijf in België, niet cumuleerbaar met andere kortingen en niet inruilbaar tegen geld of een ander betaalmiddel. Je vriend(in) dient enkel jouw naam en voornaam te vermelden op het inschrijvingsformulier met de vermelding “MGM-actie”.

Wens je nog meer informatie? Mail ons of bel 02 648 98 23