Hulp nodig? Bel ons op: 02 648 98 23

Boekt u via uw werkgever of een andere organisatie, klik dan eerst hier.

Italië - Dolomieten

Waar

Hotel Aurora, Monclassico (TN), Italy

Voor wie?

14 tot 25 jaar

Wanneer?

Van 01-03-2019 tot 09-03-2019

  Activiteit Periode Prijs
Boek nu Dolomieten Ski 14+ jaar 01/03/2019 - 09/03/2019 € 780,00
Boek nu Dolomieten Snowboard 14+ jaar 01/03/2019 - 09/03/2019 € 780,00

Het skigebied

Het skigebied Folgarida - Marilleva bevindt zich op een hoogte van 1172 m tot 2002 m vlakbij Madonna di Campiglio. Het is één van de modernste skistations van de Dolomieten en is uitgerust met meerdere skiliften en sneeuwkanonnen. Midden in een prachtig landschap liggen 63 km aan zwarte, rode en blauwe pistes die zowel beginnelingen als ervaren sporters een uitdaging bieden!

Het verblijf

Hotel Aurora is een klein en gezellig hotel helemaal voorzien voor onze groep waar je echt in de watten gelegd wordt door de gastvrije uitbaters! De verzorgde kamers hebben telkens een eigen badkamer met douche en wc. ’s Avonds kan je nagenieten van de dag in de gezellige ontspanningsruimte en tijdens leuke activiteiten zoals een avondje bowling en pizza of een spetterende fuif. Jouw lunchpakket kan je tijdens het ontbijt klaarmaken en meenemen naar de pistes. Het hotel ligt in de vallei, een pendeldienst van het hotel tot de skiliften is voorzien. 

Klassieke formule

Verblijf in volpension en begeleiding door Top Vakantie-begeleiders voor zowel lessen als animatie. Het skiën en snowboarden verloopt telkens in groep, onder begeleiding van Top Vakantie- instructeurs. De deelnemers worden volgens leeftijd en niveau (door een test bij het begin van het verblijf) in groepjes verdeeld. De deelnemers krijgen 5 à 6 uur les per dag; de jongste deelnemers (6-9 jaar) krijgen 3 à 4 uur les per dag. Naast de lessen worden er ook bijkomende activiteiten georganiseerd door onze Top Vakantie-animators in en rond het hotel.

Voor jouw veiligheid is het dragen van een helm verplicht! Polsbeschermers zijn verplicht voor snowboarders. Het is niet toegestaan om buiten de officiële pistes te skiën of te snowboarden.

Verplichte documenten:

  • Kids-ID voor -12 jarigen, de originele identiteitskaart vanaf 12 jaar
  • De Europese ziekteverzekeringskaart
  • Ouderlijke toestemming om het land te mogen verlaten voor -18 jarigen (Toestemming goedgekeurd door de gemeente)

Begrepen in al onze wintersportvakanties:

  • De reis per autocar
  • Een skipas + de huur van ski-/ snowboardmateriaal voor 6 dagen (tenzij anders vermeld)
  • Repatriëringsverzekering (zie Algemene Voorwaarden)


Locatie

Hotel Aurora Monclassico (TN) , Italy