Hulp nodig? Bel ons op: 02 648 98 23

Boekt u via uw werkgever of een andere organisatie, klik dan eerst hier.

Frankrijk - Les Orres

Waar

Hotel Les Trappeurs, Les Orres, France

Voor wie?

16 tot 25 jaar

Wanneer?

Van 02-03-2019 tot 10-03-2019

  Activiteit Periode Prijs

*Geen inschrijvingen meer mogelijk*

Het skigebied

Het skigebied van Les Orres ligt zeer zuidelijk en heeft hieraan de vele zonuren te danken. Gelukkig gaat dit niet ten koste van de sneeuwkwaliteit. Les Orres is een modern skistation met ruim 80 kilometer aan pistes. De afdalingen van Les Orres zijn bijzonder bosrijk wat de sfeer van het skigebied ten goede komt. Er is ook een uitdagend funpark.

Het verblijf

Hotel Les Trappeurs is een gemoedelijk hotel in chaletstijl op slechts 250 meter van de skipistes. Alle kamers beschikken over een balkon met uitzicht op de bergen en een eigen badkamer met bad of douche. In het restaurant worden ontbijt en avondmaal geserveerd. ’s Middags krijg je een lunchpakket mee. ’s Avonds kan je nagenieten van de sneeuwpret in de gezellige bar, voorzien van gezelschapsspellen en Wifi.

Lesvrije formule

Deze meer zelfstandige vakantieformule is geschikt voor gevorderde ski- en snowboarders vanaf 16 jaar. Je skiet/snowboardt in kleine groepjes van minimum 5 personen. Een ploeg van Top Vakantie is steeds ter plaatse om de deelnemers richtlijnen te geven, te helpen of in geval van nood of problemen bij te staan en dit 24u/24u. Deelnemers logeren in goed uitgeruste hotels op maat van jongeren. Ontbijt en avondmaal nuttigen we allemaal samen in het hotel, voor het middagmaal wordt een lunchpakket voorzien. Een gevarieerd animatieprogramma wordt aangeboden.

Voor jouw veiligheid is het dragen van een helm verplicht! Polsbeschermers zijn verplicht voor snowboarders. Het is niet toegestaan om buiten de officiële pistes te skiën of te snowboarden.

Verplichte documenten:

  • Kids-ID voor -12 jarigen, de originele identiteitskaart vanaf 12 jaar
  • De Europese ziekteverzekeringskaart
  • Ouderlijke toestemming om het land te mogen verlaten voor -18 jarigen (Toestemming goedgekeurd door de gemeente)

Begrepen in al onze wintersportvakanties:

  • De reis per autocar
  • Een skipas + de huur van ski-/ snowboardmateriaal voor 6 dagen (tenzij anders vermeld) 
  • Repatriëringsverzekering (zie Algemene Voorwaarden)


Locatie

Hotel Les Trappeurs Les Orres , France