Hulp nodig? Bel ons op: 02 648 98 23

Boekt u via uw werkgever of een andere organisatie, klik dan eerst hier.

Curieuzeneuzen

Voor wie?

8 tot 14 jaar

Wanneer?

Van 13-07-2024 tot 17-08-2024

  Activiteit Periode Prijs
Boek nu Curieuzeneuzen 8-14 jaar 13/07/2024 - 20/07/2024 € 465,00
Boek nu Curieuzeneuzen 8-14 jaar 10/08/2024 - 17/08/2024 € 465,00

Een vakantie voor de nieuwsgierige ontdekkers

Als echte curieuzeneuzen stellen we deze week alles in vraag en zoeken we de ene na de andere verbazing op. Ga langs in het lab van professor Wijs waar wetenschap en techniek met elkaar verweven zijn. Ontdek hoe constructies in beweging worden gebracht met behulp van tandwielen. Computers zitten boordevol logica en creativiteit, maar weet jij hoe deze werken? We bouwen mechanische knikkercomputers en zoeken het samen uit. Ook magneten kennen na deze week geen geheimen meer voor ons. In het lab kan je ongetwijfeld nog heel wat andere materialen vinden om aan de slag mee te gaan. Als ontspanning trekken we er een dagje op uit naar Plopsaland. We genieten uiteraard ook van de leuke activiteiten en uitdagingen die de animators voor ons voorzien. Professor Wijs neemt je alvast mee op sleeptouw in een week vol experimenteren, creëren en ontdekken.

Reis

We vertrekken/keren terug vanuit/naar Brussel-Zuid. Deelnemers mogen ook op-/afstappen in Gent-Sint-Pieters of ter plaatse gebracht of afgehaald worden. Je voorkeur kan je doorgeven bij de inschrijving.

         



Locatie

Excelsior Sint-Idesbald

Het centrum beschikt over 112 bedden (verdeeld in kamers van 2 à 8 personen), een restaurant en heel wat lokalen die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Binnen vinden we een huiselijke sfeer. Veel hout in de afwerking geeft een warm gevoel.

 

Kenmerken

Sint-Idesbald is een deelgemeente van Koksijde. Het stadje ligt tussen Koksijde en De Panne, vlak aan onze Belgische kust. Duinen (onder andere de Hoge Blekker), strand en dijk maken van Sint-Idesbald een typisch kuststadje... Ons centrum Excelsior ligt op ongeveer drie minuten wandelen van het strand.