Hulp nodig? Bel ons op: 02 648 98 23

Nassfeld (Oostenrijk)

Het skigebied

Het skigebied Nassfeld - Hermagor ligt in Karinthië, Oostenrijk. Het is een zeer mooi, modern en verzorgd skigebied. De pistes zijn bijna altijd in ideale conditie en als er geen sneeuw valt kan dit goed opgevangen worden door de honderden sneeuwkanonnen die overal opgesteld staan. Het gebied teltongeveer 110 kilometer pistes en 30 skiliften. Naast gewone pistes is er ook een uitgebreid aanbod aan alternatieven zoals het snowpark en de indrukwekkende Carnia-afdaling. Het gebied strekt zich uit van 610 meter tot 2020 meter hoogte.

Meer info over het skigebied? Surf naar www.nassfeld.at/en/winter

Het verblijf

Je logeert in het Jugendsporthotel Leitner in het dorpje Nassfeld. Dit hotel is helemaal aangepast aan jeugdgroepen en is dus de ideale locatie voor een ski- of snowboardvakantie. De kamers hebben 6 bedden, eigen sanitair en een zithoekje. Het hotel bevindt zich op ongeveer 500 meter van de skilift. Bovendien beschikt het hotel over sportfaciliteiten en gemeenschapsruimtes waar ’s avonds allerlei toffe activiteiten georganiseerd worden. 

Pasen 2023

  Klassiek: Ski 6-18 jaar/Snowboard 8-18 jaar - Nassfeld (Oostenrijk)
  Lesvrij: Ski 16-25 jaar/Snowboard 16-25 jaar - Nassfeld (Oostenrijk)Flattach (Oostenrijk) - Lesvrije formule

Het skigebied

Sporthotel Mölltal ligt in het centrum van Flattach  (Karinthië) in het skigebied Mölltaler Gletscher. Dit wintersportgebied ligt op een hoogte van 2.108 tot 3.122 m en biedt 100 % sneeuwzekerheid. Leuk weetje: Het skigebied is het officiële trainingsgebied van het Austria Ski Team en het nationale Duitse skiteam.Je skipas geeft ook toegang tot de naburige skigebieden Ankogel – Mallnitz , Zettersfeld Lienz en Hochstein Lienz.

Het verblijf

Sporthotel Mölltal ligt in het centrum van Flattach (Karinthië). Het hotel heeft verschillende animatieruimtes. De kamers (3 tot 5 bedden) beschikken over aparte douche en toilet. Onze autocar brengt je dagelijks naar de skigebieden. Verblijf in volpension en in groep.