Hulp nodig? Bel ons op: 02 648 98 23

Dolomieten (Italië) - Klassieke formule

Het skigebied

Het skigebied Folgarida - Marilleva bevindt zich op een hoogte van 1172 m tot 2002 m vlak bij Madonna di Campiglio. Het is één van de modernste skistations van de Dolomieten en is uitgerust met meerdere skiliften en sneeuwkanonnen. Midden in een prachtig landschap liggen 63 km aan zwarte, rode en blauwe pistes die zowel beginnelingen als ervaren sporters een uitdaging bieden! 

Meer info over het skigebied? Surf naar www.ski.it en en www.valdisole.net

Het verblijf

Hotel Aurora is een klein en gezellig hotel helemaal voorzien voor onze groep waar je echt in de watten gelegd wordt door de gastvrije uitbaters! De verzorgde kamers hebben telkens een eigen badkamer met douche en wc. ’s Avonds kan je nagenieten van de dag in de gezellige ontspanningsruimte en tijdens leuke activiteiten zoals een avondje bowling (met een lekkere pizza erbij) of een spetterende fuif. Jouw lunchpakket kan je tijdens het ontbijt klaarmaken en meenemen naar de pistes. Het hotel ligt in de vallei, een pendeldienst van het hotel tot de skiliften is voorzien. 

Krokus 2023

  Ski 12-16 jaar - Dolomieten (Italië)Sestola (Italië) - Klassieke formule

Het skigebied

Het skigebied Cimone is het populairste skigebied van de regio Emilia Romagna op een hoogte van 1020 tot 2165 m. Sneeuwpret gegarandeerd met meer dan 50 km verbonden skipistes, 20 skiliften en 31 hellingen die kunnen voorzien worden van kunstsneeuw. 

Meer info over het skigebied? Surf naar www.cimonesci.it.

Het verblijf

Het hotel Al Poggio ligt op minder dan een kilometer van Sestola en nog geen 2 km van het skigebied Cimone. 

We logeren in kamers van 3 tot 5 personen, voorzien van eigen badkamer. Ontbijt en avondmaal worden opgediend in het restaurant van het hotel. Jouw lunchpakket kan je tijdens het ontbijt klaarmaken en meenemen naar de pistes. Onze eigen autocar brengt je dagelijks tot net aan de skiliften. 

Krokus 2023

  Ski 6-12 jaar/Snowboard 8-12 jaar - Sestola (Italië)