Hulp nodig? Bel ons op: 02 648 98 23

Top Vakantie-Gotcha 2020!

Blijf jij als laatste over in het spel?Wat vooraf ging ...

Top Vakantie vzw mag rekenen op een grote vrijwilligersfamilie: meer dan 1500 vrijwilligers die onze deelnemers allemaal met heel veel enthousiasme en toewijding de tijd van hun leven willen laten beleven. Jullie komen uit gans Vlaanderen. Ja, enkelen hebben hun woonplaats zelfs in Brussel, aan de overkant van de taalgrens of bij onze noorderburen. Een fijn gevolg daarvan is dat je zo een vriendenkring aan Top Vakantie-vrijwilligers opbouwt die zich ook zo uitspreidt. In elk team waarmee je een Top Vakantie begeleidt, leer je immers nieuwe vrienden kennen. Door de hedendaagse communicatiemiddelen is het ook mogelijk om met elk van hen tijdens het jaar door in contact te blijven.

Daarmee vergeten we dat de misschien nog onbekende Top Vakantie-vrijwilliger zich vaak dichterbij bevindt dan je zelf denkt. Wie weet volgen er wel in dezelfde aula les? Nemen ze dezelfde trein? Of wonen ze zelfs in jouw dorp of straat?

Erik Pinksterblom (naar het personage uit het kinderboekje 'Het kleine insectenboek' van Godfried Bomans), pseudoniem voor een Top Vakantie-vrijwilliger, één van jullie, wierp het idee op om met een heus vrijwilligersspel àlle vrijwilligers én de medewerkers nog een beetje dichter bij elkaar te brengen. Graag zetten wij mee onze schouders onder dit initiatief ...Hoe speel je mee?

Tussen 16 maart en 17 oktober 2020 spelen we een Gotcha-spel onder de deelnemende vrijwilligers én medewerkers. Sowieso beëindigen we het spel met een apotheose en prijsuitreiking tijdens het Top VakantieFeest op 17 oktober 2020.


Inschrijving

  1. Schrijf je in door dit Google Form in te vullen. Deadline: 14 maart 2020!
  2. Ten laatste op 15 maart 2020 om 23.59u ontvang je jouw target via het bij de inschrijving vermelde e-mailadres.
  3. Vanaf 16 maart 2020 om 00.00u gaan we van start.


Schrijf je hier in!


Vragen of meer info

Contacteer de spelleiding via gotcha@topvakantie.be!


Spelregels

Tijdens het invullen van het Google Form leiden we je sowieso doorheen de spelregels. Deze kan je er hier alvast ook wel al even op nalezen:

  Spelregels Top Vakantie-Gotcha 2020

Privacy

De spelleiding is in handen van Erik Pinksterblom (n.v.d.r. Wat voorafging.). We houden ons absoluut wel aan de nodige afspraken m.b.t. gegevensbeheer:

  Privacyverklaring Top Vakantie-Gotcha 2020